UPDATE

Heyy, finally I’m able to post this. Sorry I haven’t been here for a while. Yup, I had a lot of things to do, life was kinda bitching for a while and then I got sick. Gladly, everything is perfecto right now. My head isn’t full of snot anymore, mind and thoughts are running clear, and my body isn’t stressed, yay. I really missed this. Every day I was thinking that today is the day I’ll write a new post, and every day there came something on my way, blah.
As you can see the blog name has changed and now I explain it all.
I just felt that the previous name of this blog (Cocochoko) wasn’t right.I wasn’t happy with it. It was funny. I liked how it sounded. Honestly, it sounded like a food blog, and this is war away from the food blog.
I wasn’t sure would I write about fitness or fashion, (and as both are really close to my heart), I decided to write about both. And tad-aaa, there it was, the blog name was created. Choosing the blog name is a real struggle especially if you always have problems with choosing between something. I struggle with choosing what I wear or what I eat. I can’t choose which Uni should I go, what I should study there, or do I need that Uni at all? I can’t choose should I go to the work by bus or bike. Then I miss the bus and end up with the bike because I spent too much time thinking about it. The list is endless, haha. But I think I’m happy with this choice with the blog name. At least it tells everything about me:D
So, the same thing, as when I started. I’ll write here about fitness, fashion and my everyday life. I’m trying to get a habit of writing about fitness. It isn’t really usual for me because I’m used to keeping my work outs and overall wellness my own thing, my getaway, I would say.  But as it is a big part of me, I want to disclose it here.
Again I don’t want to limit this blog at all yet when it comes to blogging topics. This will develop into its own direction by time. I would call this a lifestyle blog. For me, this blog is a step into a better version of myself.
I want you to know that everything that I write here especially when it comes to fitness, nutrition, and healthy living is based on my personal experience and all the books and information I have read. I’m still developing my knowledge every day. I’m not an expert and feel free to criticize me. This is just me sharing my interests.
About the posting frequency and all that. For now, I can’t promise anything with my posting frequency. I can’t promise the day when a new post will be up or how many times a week I’ll be posting. Like I would like to post every day, but it isn’t realistic right now. I got my work and other things to do. I’ll try to post at least one post per week, but sometimes there will be weeks when I can’t make an even single post.

Sorry, for the quality of the gif. I don’t know why my camera is doing this to me. It is old, really old camera, but dude whyy! Time to get a new one, I guess. Or maybe the problem is in me…
Hope you’ll like!<3

Heiii, vihdoin mulla on sopiva hetki kurkata tänne blogin puolelle. Mä oon ollut poissa jonkun aikaa. Musta tuntuu, että siitä olis vaan joku pari viikkoa, mutta karu totuus taitaa olla jotain aivan muuta. Niin nopeasti se aika menee..  Ja sitten se aika on niin rajallista, huoh.
Blogin nimi on päivittynyt. Enään se ei kuullosta ruokablogilta. Nykyään se kuullostaa siltä, että kärsisin kaksisuuntaisesta mieliala häiriöstä, mutta ei se mitään. Kertoo kaiken meitsistä. No ei nyt sentään. Ennen tän blogin löysi nimella Cocochoko. Se oli hauska ja helppo muistaa. Keksin sen suihkussa miettiessäni mistä asioista pidän. Tällä kertaa paras idea ei syntynyt suihkussa. 
Two Moods ei saanut alkuaan suihkussa. Se sai alkunsa, kun pähkäilin olisiko tämä muoti vai fitness aiheinen blogi. Tajusin, että mun ei tarvitse erottaa niitä. Mä voin yhdistää ne, koska ne ovat molemmat osa minua. Välillä mä kuljen reeni vaatteet päällä ja ajattelen vaan mun reenejä ja sitä kuinka voin kehittää itseäni ja tietojani. Sitten on päiviä, jolloin musta kuoriutuu muotifriikki. No ehkä tämäkään ei mee ihan näin yksiselitteisesti, mutta molemmat on niitä juttuja joista mä tunnen perhosia vatsassani ja kunnianhimoisen palon jossain syvällä sisälläni.
  Mulle tää on niin vaikeeta. Valita jotakin ja pysyä valinnassani. Mä kärsin valinnan vaikeudesta. En osaa valita mitä puen tai syön. Asukriisi on normi arkea minulle. Miksi? En kommentoi. En kykene valitsemaan mitä alaa lähtisin opiskelemaan, koska mielenkiintoja on liikaa. Ongelmia tuottaa, kun mietin pitäisikö tänään mennä bussilla vai pyörällä töihin. Lopulta päädyn pyörään, koska tuhlasin liikaa aikaa miettimiseen ja bussi ehti jo mennä monta minuuttia sitten. Noh, luulen, että tällä kertaa olen ihan tyytyväinen tähän valintaan ja pysyn siinä.
Kuten jo taisin mainita aiemmin, kirjoittelen tänne muodista,fitnessistä(en siis tosiaan nyt keksi tälle sanalle vastinetta suomeksi:D) ja ihan normi jutuista, jotka ovat osa minua. En halua vielä liikaa rajata aiheita, sillä haluan antaa itselleni ja tälle blogille aikaa kehittyä omaan suntaan pikku hiljaa. Just nyt, mä kutsuisin tätä lifestyle blogiksi. 
  Kaikki mitä kirjoittelen tänne liittyen ravintoon ja liikuntaan pohjautuu täysin vaan mun omaan kokemukseen ja kirjoihin joita olen lukenut. En ole ravintoterapeutti, en lääkäri enkä edes personal trainer. 
Postailen tänne sen mukaan, mitä pystyn. Toki, haluaisin postailla tänne joka päivä, mutta tällä hetkellä se ei vaan onnistu. En lupaa myöskään mitään tiettyä päivää, jolloin uusi postaus aina tulisi. Tällä hetkellä sekään ei onnistu. Yritän ainakin kerran viikossa saada tänne uutta juttua julki, mutta varmasti tulee myös viikkoja jolloin en ehdi edes yhtä postausta tekemään.

 

One thought on “UPDATE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s