The birthday gurl

 
IMG_3295
IMG_3347

 

Hey, here is my look I wore a few days ago. Actually, I wore this for my birthday. I know, I know this isn’t really a festive outfit. Well, at least I could wear this outfit for an everyday look.  I was sick that day and I wasn’t really in the mood of celebrating something. Sounds kinda boring, doesn’t it? Don’t worry I had everything I need–family, friends, my boyfriend and a cake. That’s all I needed on my birthday so everything ended happily.

So it was my 20th birthday. Yes, I wanted something special like travel to Italy and celebrate there, but as the circumstances were what they were, the plans didn’t go as planned. I still had a good time.
Soo, I’m 20- years old gal now. It freaks me out a bit. I never minded about age so much as now. I remember when I was 15- years old I said to my self: “when I’ll be 20- years old, I need to start getting my life together, like working for them damn dreams, start doing”. And those damn 20 years just hit me.
Honestly, I’m not scared of the age. I’m scared of the fact that time runs so fast. Like it runs faster than Usain Bolt. Ok haha, that wasn’t funny Katarina.. It feels like I was that 15 years old girl yesterday, but the fact is that it was five years ago:D
On the other hand, I’m happy, that this day happened finally. I’m feeling like I’m ready to act even though I don’t know which direction I should go. But as they say to start with the small things and take small steps today and you’ll be one step closer tomorrow. Then there will be a day when you look back and realize how far you have made.
It was nice to write here again, now I gotta gooo to work.Moi, mulla oli noin viikko sitten 20- vuotis synttärit ja tässä on mun asu siltä päivältä. Ääh, mä olin kipeänä mun synttäri päivänä, enkä jaksanut oikein panostaa mun asuun. (Jotenkin mä satun oleen hyvin usein kipeänä just ennen mun synttäreitä)? Ainoa tavoitteeni, kun valitsin asua oli vain: “Kunhan on mukava olla, ja selviän kakkukahveista vanhempieni kanssa”.  Onhan se aika arkinen, mutta eipä illan suunnitelmatkaan ollut kummoiset. Hengailua perheen, ystävien sekä poikaystävän kanssa, kakkua ja paljon sekä lepoa.  Ei sen kummempaa. On ihmisiä, jotka pystyy juhlimaan oli niiden kondis mikä tahansa. Ikävä kyllä mä en oo yks niistä, en todellakaan. Kun mun keho sanoo ittensä irti, niin en suo sille mitään muuta kuin lepoa.
Joo tosiaan täytin pyöreitä. 20 vuotta elämää  tuli täyteen 2. päivä syyskuuta. En yleensä välitä mun synttäreistä, enkä hehkuta niitä,mutta 20 -vuotta on aina merkannut mulle jotain vähän enemmän. Joskus 15- vuotiaana teininä sanoin itelleni, että kun täytän 20 aijon pistää mun elämän kondikseen. Tällä tarkotan, sitä, että on aika alkaa jahtaamaan omia unelmia, pistää kaikki intohimo ja muu kunnolla peliin. Mulla on ihan pikku tytöstä asti ollut unelma, jonka haluan toteuttaa. Pistin itselleni rajaksi 20 vuotta. Annoin itselleni luvan nauttia teini vuosista, olla huoleton ja vastuuton:P. Mutta, nyt on aika ottaa itseään niskasta kiinni, ja alkaa toimimaan. Tehdä sitä mille mun sydän sykkii. Vaikka suunta onkin vielä vähän hukassa, pienet askeleet ja teot joka päivä vie lähemmäs omaa unelmaa.Samalla se suuntakin selkenee. Tää koskee ihan kaikkia.
Olipas ihanaa taas päästä kirjoittelemaan tänne blogiin, mutta nyt mun täytyy taas mennä. Työt kutsuu.
 

-xoxo Katarina

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s