Beige tones 

Here are some pictures that were taken one month ago. I really tried to post these pictures earlier, but I just couldn’t make it. Sometimes it’s difficult to find time for everything. Especially when doing something new is not a habit yet. Neutral beige colors with black. Looks like a yummy chocolate cake that you want to eat right away.  That’s what I was thinking when I looked at my self in the mirror.

Beige colors are nice when combined with black or white. The top is suede material. It’s so nice and cozy. I love to combine the top with black pieces all the time. The top is more like a brown color. This Autumn the brown color is one of the trendy colors. So take a note ;).  I finished the look with a black belt that had cold details. Unfortunately, you can’t see the cold details on the pictures really well. Cold is better with beige/brown than silver. This outfit needed leopard pattern sandals, but I forgot that I had one, so I put on the black ones. The leopard pattern would have looked so nice with this outfit, but the black is fine too.

See you soon again!

Tässä kuvia, jotka oli otettu noin kuukausi sitten.  Yritin laittaa näitä kuvia tänne aiemmin, mutta jotenkin sille ei vaan löytynyt aikaa. Se on niin hankalaa löytää aikaa etenkin sellaisille asioille joista ei oo vielä muotoutunut tapaa itselleen. Mutta tässä nämä nyt ovat, jeejee.  Beigeä, ruskeaa ja mustaa. Aika syksystä settiä. Sopii hyvin teemaan. Musta tää asu kombo näyttää vähän joltain suklaa leivokselta. Ainakin se oli eka asia mikä mulla tuli mieleen, kun chekkasin itseäni peilistä. Vai olinkohan vaan nälkäinen? 
Musta beige sävyt on ihania. Oon aina rakastanut beigeä. En ikinä unohda sitä, kuinka mulla oli maailman ihanimmat beiget mokka kengät lapsena. Ne oli ihan uudet. Menin uimahalliin ja kun tulin pois iloisena uimasta uusien ihanien kenkieni luokse. Ne oli poissa! Joku oli vienyt mun super tyylikkäät mokka kengät. Se oli lapsuuteni suurin tragedia. Loppujen lopuksi jouduin kävelemään pois uimahallista kaverini sandaaleissa, jotka olivat vielä pienetkin. 
Okei, mihin mä jäinkään? Niin, se beige. Beige ja ruskea sopii erityisen hyvin mustan ja valkoisen kanssa. Jos kaipaat vähän jotain tummempaa, valitse musta. Jos taas oot raikkaalla fiiliksellä ja haluat jotain pehmeämpää, valitse valkoinen.  Kultaiset yksityiskohdat on aika kova juttu, jos haluaa lisätä yksityiskohtia. Ruskean ja beigen kanssa kultainen näyttää paremmalta, kuin hopea. 
Mulla on kuvassa ruskea mokka toppi Zarasta. Se on ihanan tuntuinen päällä. Tykkään sovitella sitä aika monen asun kanssa, koska se on tosi käytännöllinen. Sopii aika moneen paikkaan, mutta erityisesti oon tykännyt yhdistellä sitä mustan, valkoisen ja denimin kanssa. Tän asun kruunaa nahkatakki ja musta vyö, jossa on kultaiset yksityiskohdat. Kultaiset yksityiskohdat näkyy huonosti kuvissa. 
Unohtui muuten mainita, että tän syksyn yks trendi väreistä on ruskea. Tää olikin hyvä lopetus tälle tekstille. Haha..

Kirjoittelen taas mahdollisimman pian!

Xoxo Katarina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s