The blue sky

IMG_0314

IMG_0404

 

  1. IMG_0494The best feeling ever is when you see the sun after a while.  Waking up to sunlight is the best feeling ever. You just wanna run out and stay there forever.
    Lately, I’ve been obsessed with beige and calm tones. The jacket is old, really old, but it has been my obsession lately. Find similar jacket here. Trousers you’ll find hereCap is from here. 
    Boots are from Timberland, polo-neck shirt is old from Bershka (similar here).Paras tunne ikinä on nähdä aurinkoa vähään aikaan, kun avaat aamulla silmät ja sälekaihtimien välistä pilkistelee jotakin kirkasta, jotakin nimeltä aurinko! Päivän moodi kohoaa nollasta sataan, kun saa herätä sellaiseen ihmeeseen täällä päin maailmaa.  Sellaisina päivinä haluaa vain juosta ulos ja pysyä siellä.
    Otin ilmasta kaiken hyödyn irti, jotta saisin luotua tänne blogiin lisää sisältöä.
    Kuvan takki on ollut mun kulutuksessa aika aktiivisesti.  Takki on tosi vanha, mutta olen vain tykästynyt siihen ja se pitää mut lämpimänä. Samankaltainen takki täältä. Housut löydät täältä ja hatun täältä. Bootsit on Timberlandilta ja poolo paita on vanha Bershkalta, mutta samankailtainen löytyy täältä.

Instagram: katarinadva
Pinterest: twomoods

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s