Parisian feels

IMG_4064 (1)

IMG_4069 (1)

IMG_4067 (1)

Feeling like a Parisian madame, but then I look at the background and my vibe crashes immediately. I don’t think that you can take a pic in Paris with forest on the background. In Paris, they have those beautiful buildings that I just love to see every time I visit Paris which I haven’t done like for 3 years now 🙈. Let’s pretend that there is a nice Parisian building on the background and these photos look just like I’m in Paris and not in the forest in Finland…😂

The hat, which looks like I stole it from my grandma is from Nakd. It literally looks like it’s my grandma’s hat. I’m working in a food shop and very often I see an old lady with exactly the same hat in the same color and I’m like those ladies really knows what is trending now or is it just my style taste that old??😫😂

Ok, I decided to not care how many old lady’s matches with me so I took my hat and wore it. Finally figured out how to style it. I don’t understand myself why I bought the hat in red color?? Like why I didn’t buy it in black? I’ve been struggling to style the red one… until I got that furry coat from Nelly. That coat solved all my struggles👏🏽.

I saw somewhere on the Internet a bag detailed with a silk scarf. It looked so nice that I needed to steal that The bag and silk scarf are super old from Guess but here and is something similar to them. Boots are from Nelly and also really old like 4 years old, but they are gold. Those boots keep my toes warm no matter how cold it is outside💪🏽. The boots have fur shearling in them so that’s why I really like them in winter.

Tää asu saa mut kuvittelemaan niin kuin olisin oikeasti Pariisissa, kunnes katson metsäistä taustaa. Eihän pariisissa nyt mitään metsää oo, vaan joka puolella on kauniita rakennuksia😍.Rakastan niitä rakenneuksia ja joka kerta kun käyn Pariisissa niin ihailen niitä rakennuksia. Viime kerrasta onkin jo aikaa joku kolmisen vuotta, mutta mikäs siinä… 🤔Kuvitellaan nyt vaan, että näissä kuvissa on taustalla joku kaunis rakennus tai vaikka se Notredamen kirkko eikä harmaa metsä😂
Hatun varastin mun mummolta tai ainakin se näyttää siltä, että olisin hakenut sen mummoni vaatekaapista. Samanlaisen löydät Nakd:lta, josta minunkin hattu siis on. Olen töissä ruokakaupassa ja tosi usein nään siellä vanhempia naisia tismalleen samanlaisen hatun kanssa ja siinä kohtaa mä vaan mietin, että joko kyseiset ladyt tietää mikä on in just nyt tai sitten minun tyylitajuni on vaan vähän vanha…🤷🏽‍♀️
Päätin kuitenkin olla välittämättä kuinka monen vanhemman ladyn kanssa matchailen tuolla ulkona ja päätin vihdoin pukea sen. Vihdoin keksin minkä kanssa yhdistää se, kun hommasin itselleni mustan tekoturkiksen Nellyltä. En ymmärrä itseäni miksi päätin ostaa kyseisen hatun punaisena??Miksi en vaan voinnut ostaa sitä mustana? Mulla oli vaikeuksia yhdistää punaista hattua mihinkään vaatekaapistani, mutta onneksi musta turkis pelasti.

Näin jossain internetin ihmeellisessä maailmassa laukun, johon oli kieputettu silkki huvi. Musta se näytti niiin kivalta, että mu oli pakko varastaa idea omaan käyttöön. Laukku ja huivi on vanhoja, mutta samantaipaiset voi löytää linkeistä jotka pistin englannin kieliseen tekstiin yläpuolella. Kengät on myös tosi vanhat, mutta todellakin vaatekaappini parhaimmistoa. Niissä on karva sisällä ja ne pitää mun varpaat lämpösenä kovimmillakin pakkasilla.

2 thoughts on “Parisian feels

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s